KARADENİZ BAROLARI 3.ÇOCUK HAKLARI ÇALIŞTAYI
Tarih: 31.07.2018| Okunma Sayısı: 1966

 

KARADENİZ BAROLARI 3.ÇOCUK HAKLARI ÇALIŞTAYI 

  Karadeniz Baroları 3.Çocuk Hakları Çalıştayı kapsamında Samsun Barosu'nun ev sahipliğinde, 29.07.2018 Pazar günü Gaziantep Ünv. Tıp Fak. Adli Tıp ABD Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr. Aysun BARANSEL ISIR, Hacettepe Ünv. Tıp Fak. Çocuk Sağ. ve Hast. ABD Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr. Orhan DERMAN ve Sosyal Hizmet Uzmanı Sayın Zeynep MUTLU'nun rehberliğinde Sinop Barosu Başkanı Sayın Av. Hicran Kandemir ve Kastamonu Barosu Başkanı Sayın Av. Mehmet Çiftci 'nin katkıları ile "Çocuk İstismarı"na ilişkin yasal düzenlemeler hakkında üç çalışma grubundan oluşan bir çalıştay gerçekleştirildi.

Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Bolu, Çorum, Düzce, Eskişehir, Giresun, Kocaeli, Ordu, Sinop, Tokat, Trabzon, Erzurum, Kastamonu ve Samsun barolarının Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerinin çalışma gruplarını oluşturduğu çalıştay, verimli geçti.

Değerli hocalarımıza, baro başkanlarımıza, katılımcı baroların temsilcilerine, avukat ve stajyer avukatlarımıza, bu organizasyon için büyük çaba harcayan, emek veren Samsun Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerine teşekkür ediyoruz.

Çalıştaya ilişkin raporu ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır.

18.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.