SEMİNER - KONFERANS - ZİYARET
Tarih: 10.03.2020| Okunma Sayısı: 845

10 Mart 2020 tarihinde baromuzu ziyaret eden Av.Prof.Dr. Metin FEYZİOĞLU ile gün boyu süren etkinliklerde;

  Meslekte 40, 50 ve 60.yıllarını tamamlamış avukatlarımıza madalya ve plaketleri Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin FEYZİOĞLU'nun katıldığı törenle  takdim edildi.

Madalya takdim törene Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Nihat Soğuk, Samsun Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Kemal Alver, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Erol Tosun, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Fahri Gülay', Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Merih Dinçer, OMÜ Rektör Yrd. Sayın Prof.Dr. Vedat Ceyhan katıldı.

Tören sonrası Çarşamba İlçe Temsilciliğimize geçen  Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof..Dr..Metin FEYZİOĞLU, SamsunBarosu Başkanı Av.Kerami GÜRBÜZ ile Samsun Barosu  Yönetim Kurulu Üyeleri Çarşamba'da görev yapan Avukatlarımız ile öğle yemeğinde bir araya gelidiler.

OMÜ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi öğrenci topluluklarının davetlisi olarak büyük kısmı soru-cevap olmak üzere çok verimli bir konferans verildi.

Sayın Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu tarafından Samsun Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri Kılıç'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunuldu.

Son olarak akşam 17.00'den sonra Av.Prof.Metin FEYZİOĞLU'nun anlatımı ile avukat ve stajyer avukatlara 'CMK Uygulamaları' konulu konferansı verildi.

 

Meslekte 40, 50 ve 60.yıllarını tamamlamış avukatlarımıza madalya ve plaketleri taktim terenine katılımlarından dolayı, Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Nihat Soğuk, Samsun Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Kemal Alver, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Erol Tosun, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Fahri Gülay', Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Merih Dinçer, OMÜ Rektör Yrd. Sayın Prof.Dr. Vedat Ceyhan'a   teşekkür ediyoruz.

26.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.