YEDAŞ’TAN ZİYARET
Tarih: 24.04.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2521

ÇALIK YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Baromuzu ziyaret ederek, Baro Başkanı Necat Anıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Ziyaret sırasında YEDAŞ’ın Samsun ve bölgesine  her yönüyle hizmet ettiğini kente; ekonomik, sosyal ve kültürel, istihdam daha  pek çok alanda katkı vermeye çalıştıklarını ve vermeye de devam edeceklerini belirten Türkoğlu, “Bizim   yönetim anlayışımız içinde bu şehrin insanları bizim paydaşlarımızdır. Bu nedenle şehrimize ve halkımıza her yönüyle hizmet ve katkı vermek arzusundayız” dedi.

Ayrıca YEDAŞ’ın  Birleşmiş Milletler nezdinde yeri olduğunu söyleyen Türkoğlu “Şirketimiz BM Küresel İlkeler Sözleşmesi ile sürekli rekabet içindeki iş dünyasında ortak bir kalkınma kültürü oluşturmak üzere evrensel ilkeler öneren yenilikçi bir kurumsal sorumluluk yaklaşımı geliştiriyor ayrıca Türkiye’de BM Global Compact’a imza koyan sayılı şirketlerden biriyiz” şeklinde konuştu.

Baro Başkanı Av.Necat Anıl  ise  duyduğu memnuniyeti belirterek,  YEDAŞ’ın dünya standartlarında bir şirket olma yolundaki çalışmalarını çok değerli ve örnek çalışmalar olarak gördüklerini ifade ederek, bu anlayışla sosyal sorumluluk anlamında öncü şirketlerimizden biridir. Baromuz etkinliklerine  de önemli katkılar veriyor. Biz de şehrimize katkı sağlayacak  konularda yapacağımız çalışmalarda ve projelerde   YEDAŞ’la işbirliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyarız. BM Global Compact’ta yer alan başlıklardan kadın hakları ve çocuk hakları konusunda Baromuz komisyonlarının  hazırlayacağı projelerle ortak çalışma yapmak isteriz. Ayrıca Enerji Hukuku konusunda Samsun’un öncülüğünde tüm Karadeniz Barolarının katılımı ile Sayın Türkoğlu’nun ve Yedaş’ın da deneyim ve katkılarıyla bölgesel bir çalıştay yapmak arzusundayız” şeklinde konuştu.
 
 
 

23.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.