BAŞBAKAN MÜSTEŞARI FAHRİ KASIRGA BAROMUZU ZİYARET ETTİ
Tarih: 21.08.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2930

Adalet Sarayı resmi açılışı öncesi incelemelerde bulunmak üzere  Samsun'a gelen Eski Adalet Bakanı ve Başbakanlık Müsteşarı Sayın Fahri KASIRGA Baromuzu'da ziyaret etti.
Baroyu ziyaret eden Başbakanlık Müsteşarı Sayın Fahri KASIRGA, yeni Adalet Sarayında savunmaya ve baroya yakışan yerlerin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Baro Başkanı Av.Necat ANIL ise,  gerek önceki gerek şimdiki Cumhuriyet Başsavcılarımız ve Adalet Komisyon Başkanlarımız ile diyalog yolu ile sorunları aşıyoruz. Hakimi, savcısı ve avukatı ile birlikte adaletin tecellisi için herkes görevinin gereğini yapıyor şeklinde konuşan başkan ANIL, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.
Ziyaret sırasında HSYK eski Başkan Vekili ve Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Celal ALTUNKAYNAK, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol TOSUN, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu ile hakim ve savcılar da bulundu. Ziyaret sonunda Başbakanlık Müsteşarı Sayın Fahri KASIRGA'ya ziyaret anısına Baro Başkanı Av.Necat ANIL tarafından plaket sunuldu. 
 
 
 
 
 

24.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.