2014 - 2015 ADLİ YIL BAŞLADI
Tarih: 31.08.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2652

2014 - 2015 Adli Yılı Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasının ardından Bölge İdare Mahkemesi salonunda yapılan kokteyl ile açıldı. Düzenlenen törende önce Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.  Atatürk Anıtına, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol TOSUN, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Osmanoğlu, Bölge İdaresi Mahkemesi Başkanı Mustafa KOÇAK, Baro Başkanımız Av. Necat Anıl tarafından çelenk sunuldu.

Daha sonra Samsun Bölge İdaresi Mahkemesi salonundaki kokteyle Samsun Valisi Hüseyin AKSOY, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin AKAN, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Yunus BEKDEMİR, Samsun Barosu Başkanı Av. Necat ANIL, Vali Yardımcısı Hakan KUBALI, Atakum Kaymakamı Ali BAKOĞLU,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı DEMİREZEN, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, hakimler, savcılar, avukatlar ve davetliler katıldı. Yapılan konuşmaların ardından tören sona erdi.

23.04.2024