19 - 20 EYLÜL EĞİTİM SEMİNERİ PROGRAMI
Tarih: 11.09.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2255

Avrupa Konseyi ile Türkiye Barolar Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Ceza Alanında Çalışan Avukatlara Yönelik Bölgesel Seminer' çevre baroların da katılımıyla Samsun Barosu'nun ev sahipliğinde 19-20 Eylül 2014 tarihlerinde Grand Amisos Hotel'de (Güzelyalı Mah.3006 Sok.No:20/24 Atakum/SAMSUN) adresinde düzenlenecektir.

Seminer iki gün sürecek olup düzenlenecek seminere Avrupa Konseyi, Adalet Bakanlığı ve Türkiye Barolar Birliği'nden konuşmacılar katılacaktır.
Seminer sonucunda katılımcılara seminer ile ilgili kitap ve dökümanlar ile sertifika verilecektir.
Ortaklaşa hazırlanan kitapçıklar seminere katılan meslektaşlarımıza seminer sonunda dağıtılacak olup ilgili kitapçıklara aşağıdaki linklerden de PDF formatında ulaşılabilir.

Seminer gündem ve programı aşağıda sunulmuş olup her ne kadar seminer ceza alanında çalışan avukatlara yönelik olarak adlandırılsa da ilgili dökümanların incelenmesinde diğer alanlarda çalışan meslektaşlarımıza da katkı sağlayabileceği anlaşılmaktadır.

Seminere katılmak isteyen meslektaşlarımızın isimlerini baro kalemine bildirmesini tüm meslektaşlarımızın bilgilerine saygıyla sunulur.

Av.Serkan DÖNÜM
Samsun Barosu Yönetim Kurulu Üyesi