TÜKETİCİ HUKUKU SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Tarih: 1.03.2015 23:00:00| Okunma Sayısı: 3542

   Samsun Barosu tarafından “Tüketici Hukuku” eğitim semineri düzenlendi. Samsun Bölge İdare Mahkemesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminere Samsun Barosu’na üye avukatlar ve İl-İlçe Tüketici Hakem Heyetleri’nden temsilciler katıldılar. 

 
   Ankara 7.Ticaret Mahkemesi Başkanı İlhan Kara ile İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ebru Ceylan, seminerin ilk bölümünde katılımcılara Tüketicinin Korunması Hakkındaki Yasa’da yapılan son değişiklikleri anlattı. Seminerin ikinci bölümünde ise katılımcıların tüketici hukukuna ve uygulamaya ilişkin soruları cevaplandırıldı.
 
   Seminerin açılışında bir konuşma yapan Samsun Barosu Başkanı Av.Kerami Gürbüz, “baroların birincil görevi, meslek içi eğitim çalışmaları yaparak, meslektaşlarını mevzuattaki değişiklikler konusunda bilgilendirmektir. Samsun Barosu olarak farklı konularda benzer çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
   Seminerin sonunda Samsun Barosu Başkanı Av.Kerami Gürbüz tarafından Ankara 7.Ticaret Mahkemesi Başkanı İlhan Kara ile İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ebru Ceylan’a Samsun Barosu adına birer teşekkür plaketi takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.