Medical Park Hastaneleri ile Yapılan Hizmet Sözleşmesi
Tarih: 8.03.2015 23:00:00| Okunma Sayısı: 3926

Samsun Barosu'nun 18.12.2014 tarihinde Türkiye Barolar Birliği'ne yapmış olduğu talep üzerine, TBB'nin Medical Park Hastaneleri ile yaptığı anlaşma uyarınca Türkiye'deki tüm Medical Park Hastanelerinde geçerli olmak üzere meslektaşlarımız ve eşleri ile bakmakla yükümlü olduğu çocukları tüm kanser tedavilerinde (ayakta ya da yataklı) ve tüm yataklı tedavilerde (her türlü operasyon dahil) sağlık hizmetlerinden ücret ödemeden tedavi hizmeti alabileceklerdir.
 
Ayrıca Samsun Barosu ile Samsun Medical Grup Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. arasında yapılan anlaşma uyarınca, Medical Park Samsun Hastanesi ve Medical Park Samsun Tıp Merkezi'nde geçerli olmak üzere meslektaşlarımız ile birinci derece yakınlarına (anne-baba-kardeş-eş ve çocuk da dahil olacak şekilde), ayakta tedavi hizmetlerinde alınan ücretin %20'si oranında indirim uygulanacaktır.
 
Yataklı ya da ayaklı tedavi hizmetlerinden yararlanabilmek için meslektaşlarımızın ya da hizmetten yararlanabilecek yakınlarının Avukat Kimlik Belgesi (Baro Kart)'ni ibraz etmeleri yeterlidir.
 
Samsun Medical Park Hastanesi'nde sözleşmenin uygulanmasından doğan aksaklıkların Hastane Hasta Hizmetleri Birimi'nden Hatice Bulut ya da Ayşegül Özdinç'e iletilmesi gerekmektedir.
 
Anlaşmaların hayırlı olmasını ve meslektaşlarımızın sağlıklı bir ömür geçirmelerini dileriz.

25.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.