30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Tarih: 29.08.2015| Okunma Sayısı: 2001

 
30 Ağustos, aziz Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece olmaz denilenleri başardığımızın bir göstergesidir. Bu zaferi kazanan şanlı atalarımızın mirasçısı olarak bizler de bugün; özellikle terör belasından kurtulabilmek için millet olarak fikren ve fiilen güçlü bir birliktelik oluşturmak mecburiyetindeyiz. Çünkü bizim Anadolu toprağından başka vatanımız, Türkiye Cumhuriyeti’nden başka devletimiz bulunmamaktadır.

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu askerlerimizin ve başta saygıdeğer meslektaşlarımız olmak üzere Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
 

26.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.