HUKUK İNGİLİZCESİ KURSU SAMSUN BAROSU AVUKATLARININ KATIMI İLE BAŞLADI
Tarih: 13.10.2015| Okunma Sayısı: 2768

Samsun Barosu tarafından, uluslararası hukuk dilini öğrenmek, uluslararası sözleşmeleri anlamak ve İngilizce konuşma kabiliyetinin geliştirilmesi amacıyla “Hukuk İngilizcesi Kursu” avukatların katılımıyla başladı.

Samsun Barosu Toplantı Salonu’nda düzenlenen kursta, İstanbul Barosu Dış İlişkiler Merkezi Başkanı Av. Metin Uracin ve İstanbul Barosu’ndan Av. Arzu Köz eğitmen olarak görev alıyor. 3 hafta sürecek olan kursta seviye tespit sınavı olacak ve Latince kelime kökleri üstünde durulacak.

Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz yaptığı açıklamada, "Öncelikle Ankara’da yaşanan olayda hayatlarını kaybeden ve aralarında bir tane de meslektaşımız olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Umarım ki birlik ve beraberlik içinde bu problemlerin üstesinden geliriz. Bu kurs İstanbul’dan sonra ikinci olarak Samsun’da gerçekleştiriliyor. Daha önce planlayıp bugün başladığımız bu programın meslektaşlarım açısından faydalı olmasını diliyorum" dedi.

24.04.2024