5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KOKTEYL VE PLAKET TÖRENİ
Tarih: 6.04.2016| Okunma Sayısı: 3918

5 Nisan Avukatlar Günü Samsun Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen kokteyl'e Samsun Vali Vekili Sayın Faruk Necmi KURT,  Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Erol TOSUN, Samsun Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Fahri GÜLAY, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sayın Emrullah İSKENDEROĞLU, Samsun Adalet Komisyon Başkanı Sayın Kemal ALVER, Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Sayın Hakim Erkan UÇAR, Samsun 1.İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Abdurrahman BEŞER, Samsun İl Eminiyet Müdürü Sayın Vedat YAVUZ, Çarşamba Belediye Başkanı Sayın Av.Hüseyin DÜNDAR ve Samsun Tabip Odası Başkanı Sayın Fatih ÖZKAN'ın katımları ile meslekte 25 yıl ve 40 yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketleri verildi.
   Ayrıca Çocuk Hakları Komisyonu'nun "Bir Çocukta Sen Giydir" kampanyası ile yaptığı çalışma ile teşekkür plaketleri verildi. 2016 Geleneksel Merhum Avukat Ahmet BAYRAM Satranç Turnuvası 1.2. ve 3. olanlara kupaları verildi.

20.04.2024