TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ YAPILDI
Tarih: 25.04.2017| Okunma Sayısı: 3942

Samsun Barosu Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu Konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Samsun Barosu Türk Sanat Müziği Korosu'nun birbirinden değerli eserleri seslendirdiği konsere

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı, Sayın Ahmet YAVUZ, Adalet Komisyon Başkanı Sayın Kemal ALVER, Samsun Baro Başkanı Av.Kerami GÜRBÜZ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Fahri GÜLAY, Samsun'da görev yapan hâkim, savcı, avukatlar ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede; Şef Serkan VAROL yönetimindeki, Gökhan KURTOGLU, Mithat OLGUNCAN, Süleyman OLGUNCAN, Onur CİCİN, Serkan SAYYAR, Özgür ERÖZTÜRK, Soner SAĞLAM, Aziz YÜCEL, Göksel ÇIRAKMAN, Afkan MISIRLI’nın bulunduğu saz sanatçıları ile Stj.Av.Aylin Merve GAZİOĞLU, Av. Berrin KOÇ, Stj.Av.İrem Hilal YILMAZ, Av.Nurgül Aral VAROL, Av. Şaduman ÜRGÜN, Stj.Av.Tuğçe GEDİK, Kıymet GÜÇLÜ, Nazan TÜTÜNCÜ, Emre CENGİZ, Fevzi TURAN, Mehmet BORA, Mehmet ÜNAL, Sadi DEMİRTAŞ, ve Şinasi ÖZÜTÜRK’ün yer aldığı koronun ve Sebahattin BİNİCİ, Ayşe CERMEN, Av.Serpil AŞÇI, Müfit GÜNEY, Ercan UZMAN, Av. İncilay TORAMAN, Av. Ferit GÜNEY, Av. Sermin KARALI, Semra DEMİRTAŞ, Zübeyde YOLAÇ, İlknur ÇAKMAK, Av.Arzu SABUNCU, Emine OLGUN ve Av. Kamil ARAL’ın solist olarak seslendirdikleri birbirinden değerli eserler büyük beğeni ile dinlendi.

29.03.2024