SEÇİM -STAJYER AVUKAT TEMSİLCİSİ
Tarih: 9.10.2017| Okunma Sayısı: 4769

Samsun Barosu Stajyer Avukatları 07.10.2017 tarihinde Samsun Adliyesi İsa Fidan Konferans Salonu'nda yapılan seçimle temsilcilerini belirlediler. Stajyer avukat temsilcisi olarak adaylıklarını açıklayan Stj.Av.Nejla UĞURLUAY, Stj.Av.Abdülsamet GÖZÜTOK, Stj.Av. Beytullah ŞAHİN, Stj.Av. Murat GÜL ve Stj.Av.Yusuf Furkan KURT arasında geçen temsilcilik yarışında 70 stajyer avukat oy kullandı, oylama sonrası 22 Oy Alan Stj.Av.Beytullah ŞAHİN ile bayan stajyer avukat temsilcisi olarak ise tek bayan stajyer avukat temsilci adayı isim olan Stj.AvNejla UĞURLUAY Samsun Barosu stajyer avukatlarının temsilcisi Oldular.

Seçim sonrası  Samsun Barosu Başkanı Av.Kerami GÜRBÜZ geçmiş dönem stajyer avukat temsilcileri Stj.Av.Tuğçe DAĞDEMİR MUSLU ile Stj.Av.İsmail Can SERTER'e yapmış oldukları çalışmalar için başarılar dilerken yeni seçilen temsilcileri tebrik ederek başarılar diledi.

Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

19.04.2024