DUYURU : BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİM PROGRAMI
Tarih: 1.12.2017| Okunma Sayısı: 2438

Samsun Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanlığınca 6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu ve 03/08/2017 tarih ve 30143 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bilirkişilik Yönetmeliği hükümleri ile Bilirkişilik Daire Başkanlığının 29/11/2017 tarihli Bilirkişiliğe Kabule ve Bilirkişilik Başvuru Usul ve Esaslarına İlişkin Duyurusu gereğince, Samsun Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanlığının yetki çevresinde oturan veya mesleki faaliyetlerini icra edenlerden, Samsun, Amasya, Çorum, Giresun, Ordu, Rize, Sinop, Tokat, Trabzon illeri dahilinde bilirkişilik görevi yapmak üzere, 2018 yılı Bölge Bilirkişi Listesi oluşturulacak olup başvuru takvimi aşağıdaki gibi belirlenmiştir;

BAŞVURU TAKVİMİ

   Başvuru tarihleri: 1 – 11 Aralık 2017

   Başvuruların değerlendirilmesi: 12 – 21 Aralık 2017

   Başvuruları kabul edilenlerin ilanı: 22 Aralık 2017

   Yemin tarihleri: 22 – 26 Aralık 2017

   Listelerin ilanı: 29 Aralık 2017

Samsun Baro Başkanlığımız bünyesinde Bilirkişilik Temel Eğitimi almak için başvuruda bulunarak 5. Ve 6. Gruplarda eğitim almaya hak kazanan katılımcılarımızın eğitim takvimi; Samsun Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanlığınca yukarıda sunulan takvime uyarlık sağlanması amacıyla, aşağıdaki gibi güncellenmiştir tüm katılımcılarımıza saygıyla duyurulur.

Samsun Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanlığınca yapılan duyuruya ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

20.04.2024