SAMSUN

AralıkOcakŞubat
ZİYARET
Tarih: 16.12.2017 | Okunma Sayısı: 153 | | |

Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit GÜL, 16 Aralık 2017 Cumartesi günü beraberinde, Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Selahaddin MENTEŞ, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Üyelerimiz Mehmet YILMAZ, Halil KOÇ, Yaşar ŞİMŞEK, Cafer ERGEN, Hüseyin ŞAHİN, Alp ARSLAN, Mehmet Akif EKİNCİ ile Prof.Dr.Ali Cengiz KÖSEOĞLU, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ahmet YAVUZ ve Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Fahri GÜLAY ile birlikte Samsun Barosu’na ziyarette bulundular.

Samsun Baro Başkanı Av. Kerami GÜRBÜZ, Adalet Bakanımıza ve beraberindeki heyete mesleki sorunlar ve Samsun Barosu’nun mesleki sorunlar ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Adalet Bakanımıza ve beraberindeki misafirlerimize hem nazik ziyaretleri ve hem de dile getirdiğimiz mesleki sorunlarımızla ilgili olumlu yaklaşımları nedeniyle müteşekkiriz.

18.01.2018 Perşembe