İNDİRİM ANLAŞMASI
Tarih: 25.12.2017| Okunma Sayısı: 2950

 
         Samsun Barosu ile Grand Amisos Hotel arasında indirim anlaşması imzalanmıştır. Sözleşme metni ve İndirim oranları aşağıdadır.
 
 

 

1-   İş bu sözleşme; Samsun Barosu ile Grand Amisos Hotel arasında yapılmış olup, sözleşmeye göre aşağıda belirtilen şartlar dahilinde ve belirtilen oranda indirim uygulaması yapılacaktır.

 

2-     İndirim sadece Samsun Barosu ve İlçelerde bulunan Samsun Barosu’na kayıtlı üyeler olup indirimden yararlanmak isteyen üyelerin (Otel Yaşam Merkezi Yetkilisi’nin sormasi durumunda kimligini göstermesi zorunludur.

 

3-  İndirim oranı otelin yaşam merkezi (etiket) normal satış fiyatı üzerinden yapılacak olup, otelin indirim kampanyası vapmaları durumunda üyemiz bu kampanya indiriminden ve bu sözleşmede geçen özel indirim oranından fa ydalanacak olup, firma yetkilisi isterse ayrıca indirim yapabilecek.

 

4-    Otelimiz ile Samsun Barosu arasindaki sözleşme tarinden 1 yıl tarihine kadar geçerlidir. firma yetkilisi ve Samsun Barosu yetkilisi isteğiyle süre uzatılabilir.

 

5-      İlerde doğabilecek anlaşmazlık sebebiyle  Otel ve Samsun Barosu yetkilisi tarafindan anlaşma fesih etme yetkisine hayizdir.

 

6-   Bu sözleşmenin içerigi Samsun Barosu tarafindan en kısa sürede web sayfasından ve vb... duyurma yöntemleriyle duyurulacaktır.

 

7-      İndirim oranı %25 uygulanacaktır.

 

8-      Yaşam Merkezi aylık üyelik ücreti 1 50.00.-TL  (Havuz , hamam , sauna ,fitness) bu fiyata dahildir.

 

9-     Samsun Barosu ve üyelerine otel konaklamalarında 'da %10 uygulanacaktir.

 

10- bay ve bayan saatleri ayrıdır.

 
 
 
 
 

28.03.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.