5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ ( RESİM SERGİSİ )
Tarih: 5.04.2018| Okunma Sayısı: 1152

5 Nisan Avukat Günü münasbetiyle Samsun Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Samsun Barosu Resim Kursu Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Alanı’nda Resim Sergisi Düzenledi.

Sergininin açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ahmet Yavuz, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Kemal ALVER, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Erol TOSUN, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Fahri GÜLAY, meslektaşlarımız, stajyerlerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergimize katkılarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ’a Resim Öğertmenimiz Sayın Meryem MAYRUK’a kursuyerlerimiz Sayın Av.İncilay TORAMAN, Sayın Av.Berrin KOÇ, Sayın Av.Burcu TURGUT KESTEK, Sayın Nurcan ÖZTÜRK, Sayın Mevlüt TOPRAK, Sayın Perizat YEŞİLDAL, Sayın Özgür GÜR, Sayın Ayyüce GÖKÇE ve Sayın Büşra FİDAN’a teşekkür ediyoruz.

25.04.2024