SEMPOZYUM
Tarih: 13.05.2019| Okunma Sayısı: 1481

Sağlık Hukuku Sempozyumu 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Saat:10.00 ile 17:30 saatleri arasında Samsun Adliyesi İsa Fidan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Semplozyuma Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi Sayın Gürsel YALVAÇ, İstanbul Üniversitesi Tıp Hukuku Araştırmaları Birim Başkanı Sayın Prof.Dr.H.C. Hakan HAKERİ, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Hasan Tahsin KEÇELİGİL, Adli Tıp Kurumu 1. İhtisas Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr. İbrahim ÜZÜN ile OMÜ Hukuk Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Dr.Ali TÜRKMEN'nin panalist olarak katıldığı sempozyumun moderatörlüğünü Samsun OMÜ Tıp Fakiltesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Ayhan DAĞDEMİR yaptı. Sempozyuma Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkan ve Üyeleri, Hakimler, Avukatlar, Hekimler ve Sağlık çalışanları ile Avukat Stajyerleri katıldı.

Katılımları ile bizi onurlandıran panelist ve panelimize iştirak eden misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

18.04.2024