İNDİRİM ANLAŞMASI


 
 
Samsun Barosu ile Meşe Tesisleri arasında indirim anlaşması imzalanmıştır. Sözleşme metni ve İndirim oranları aşağıdadır. 
 
 
 
 

1- İş bu sözleşme SAMSUN BARO BAŞKANLIĞI ile MEŞE TESİSLERİ işletmecisi Öztürk SAMUK arasında yapılnuş olup ,sözleşmeye göre aşağıda belirtilen şartlar dahilinde ve belirtilen oranda indirim uygulaması yapılacaktır.

 

2- İndirim Tüm SAMSUN BARO BAŞKANLIĞI'na üyelerine ait olup,indirimden yararlanmak isteyen üyelerin (firma yetkilisinin sorması durumunda) SAMSUN BARO BAŞKANLIĞI ÜYESİ olduğunu gösteren kimliğini göstermesi yeterlidir.

 

3- İndirim oranı firmanın (etiket )normal satış fiyatı üzerinden yapılacak olup ,firmanın indirim kampanyası yapmaları durumunda üyemiz bu kampanya indiriminden faydalanır.Ayrıca indirim yapılmaz.

 

4- İlgili firma ile SAMSUN BARO BAŞKANLIĞI arasındaki sözleşme ,sözleşme tarihinden 31/12/2025 tarihine kadar geçerlidir.Firma yetkilisi veya SAMSUN BARO BAŞKANLIĞI'nın onayı ile bu süre uzatılabilecektir.

 

5- İleride doğabilecek uyuşmazlık sebebi ile her iki tarafta sözleşmeyi fesih edebilir.

 

6- Bu sözleşme içeriği , SAMSUN BARO BAŞKANLIĞI ve Meşe tesisleri tarafından en kısa sürede basın yayın,broşür,el ilanı,afış,cep mesaj,iş yerine afiş asma ,şirketimizin web sayfasından veya iletişim organlarından duyurma yöntemleri ile ilan edilecektir.

 

7- Bu sözleşme Meşe Tesisleri ve SAMSUN BARO BAŞKANLIĞl ile ilgili mal ve hizmet alımında geçerlidir.

 
8- İndirimler Kredi Kartı ve nakit alımlarda %15 oranında uygulanacaktır.İndirim oranı tesisin bütün imkanlarında geçerlidir.Tesis Faaliyetleri : Restaurant,Nargile Oyun Salonu,Kafeler, Düğün,Nişan ve Kına Organizasyonları ,Toplu ve bireysel yemek Organizasyonlarıdır.