SAMSUN BAROSUNDAN TÜKETİCİ HAKLARI STANDI
Tarih: 16.03.2013 22:00:00| Okunma Sayısı: 6411

Samsun Barosu Tüketici Hakları Komisyonu tarafından "Haklarınızı biliyor musunuz?" adlı stant kurulup vatandaşlara broşür dağıtıldı.

Samsun Barosu Tüketici Hakları Komisyonu tarafından 15- 21 Mart Tüketiciyi Kuruma Haftası dolayısıylaYeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde 17.03.2013 günü stant açıldı. Stantta vatandaşlara tüketicilerin hakları ile ilgili bilgiler verilip broşür dağıtıldı. Samsun Barosu Başkanı Av. Necat Anıl, Samsun Barosu'nun Türkiye'nin sayılı barolarından biri olduğunu belirterek, toplumdaki hukuk ihlalleri ve insan hakları ihlalleri olduğunda Samsun Barosu olarak davalar açtıklarını söyledi. Başkan Anıl, " Baromuzun Tüketici Halkları Komisyonu, vatandaşın ne yapması gerektiğini, ayıplı mal aldığında nasıl ve kime müracaat edeceğini, yasal yollara başvurmadan ne yapması gerektiğini anlatan, onları bilgilendiren bir komisyondur.Tüketici Hakları ile ilgili bu etkinliği ilk defa Samsun'da Samsun Barosu yapmaktadır. Halkın katılımı oldukça fazladır" dedi.

Samsun Barosu Tüketici Hakları Komisyonu Başkanı Av. Belma Güley Muratoğlu ise," Samsun Barosu Tüketici Hakları Komisyonu oyarak 15-21 Mart Tüketici Hakları Haftası dolasıyla bir etkinlik düzenledi. Stant açtık ve el broşürleri dağıtıyoruz. Faydalı bir etkinlik oldu. 'Haklarınızı biliyor musunuz?' sloganı ile yola çıktık. Herkes bilinçli ve haklarını bilerek buradan ayrılacak" diye konuştu.

Vatandaşlar ise düzenlenen anlamlı ve yararlı etkinlik için Samsun Barosu'na teşekkür ettiler.

24.04.2024