İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 8, Kayıt Sayısı 113
19.02.2024Tüm IlanlarAv. İsmet pısılGider ortağı olabileceğim bir ofis aramaktayım.5455185925
19.02.2024Tüm IlanlarDoğukan KaratulukAn itibariyle ruhsatımı almış bulunmaktayım. Stajımın bir bölümünü İstanbul da bulunan Karakaya Avukatlık bünyesinde yaparak Ceza hukuku alanında tecrübe edinme fırsatı buldum. Stajımın geri kalan bölümünde ise Gönenli partners da çalışarak özel hukuk a dair tecrübe edinme ve pratik yapma imkanı yakaladım. Yanında bağlı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. 0530 267 16 01 numaralı cep telefonundan veya karatulukra@mef.edu.tr mail adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz. İstenildiği takdirde cv’mi paylaşabilirim.5302671601
17.02.2024AvukatAV.ATANUR KAYA - AV.ERTAN AVCIOfisimizde uzun soluklu çalışabileceğimiz az da olsa dava, duruşma, dilekçe, ofis organizasyonu tecrübesi olan ekip arkadaşı arıyoruz.5325625032
13.02.2024DiğerErhan SABUNCUicra dosya takbi , call center ve tahsilat sorumlusu olarak 14 yıl istanbul da görev yaptım.Ocak ayında Samsun a taşındım aktif iş arayışı içerisindeyim. İLETİŞİM BİLGİLERİM : 053562136795356213679
13.02.2024Tüm IlanlarEyüp KarakoçAdliyeye 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan ofisimde serbest avukatlık yapmaktayım. İş yoğunluğu bulunan meslektaşlarıma duruşma takibi ve dilekçe yazımı konusunda yardımcı olabilirim. İlgilenen meslektaşlarım 05379471886 numaralı telefonumdan bana ulaşabilirler.5379471886
12.02.2024Tüm IlanlarAsya ÖrelOndokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim. Staj yapabileceğim bir büro arıyorum.5050226918
12.02.2024StajyerAV. ÖZNUR ÖZTÜRKofisimize stajyer avukat arıyoruz.5382718108
10.02.2024AvukatNİMET AYDEMİRYanında çalışıp tecrübe kazanacağım avukat arıyorum5544864978
08.02.2024Tüm IlanlarBusenur YırlarOmü Adalet Myo ve lise Yönetici Asistanlığı mezunuyum. Kendimi yetiştirmek, geliştirmek ve tecrübe kazanabilmek adına iş arıyorum.5541369268
08.02.2024OrtakBÜŞRA AYAN ÇINARYeni adliye yakını Dentsam ın üstünde bulunan 2 ortaklı ofisimize 2 tane gider ortağı aramaktayız. iletişim: 05416132849 mail:avbusraayann@gmail.com5416132849
07.02.2024OrtakÖmer KılıçHukuk plazada bulunan avukatlık ofisime gider ortağı arıyorum. İlgilenen meslektaşlarım ilgili numaradan iletişime geçebilirse çok memnun olurum.5411255529
06.02.2024Tüm IlanlarNAGİHAN UYANIKMerhaba, yurtdışında bir üniversitenin hukuk fakültesinden yeni mezun oldum. Henüz bir tecrübem yok yts ve uyap programlarını kullanmayı bilmiyorum ama online avukatlık okuluna kaydoldum ve burada hem teorik hem uygulamaya dair hemde uyap kullanımına dair dersler veriliyor ancak çok hızlı öğrenebilen, analitik düşünen çalışmayı ve bilhassa titiz ve düzenli çalışmayı seven, girdiğim işi benimseyip layıkıyla en iyisini yapmaya çalışan biriyim. Başladığım işte uzun vadeli çalışırım. Hukuk fakültesi mezunuyum ancak yök te denklik ile ilgili süreçlerin uzun olması ve hatta denklik alamama durumlarının varlığı söz konusu olduğundan bir hukuk bürosunda katip, icra takip elemanı veya büro personeli olarak çalışıp kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Şuan e devlet onaylı sertifika veren hem online avukatlık okulunda hemde yine e devlet onaylı sertifika veren bir eğitim kurumundan online kvkk uzmanlığı eğitimi almaktayım. Samsun barosunun internet sitesinde bulunan personel arayışı ilanlarınızda değerlendirilmeyi arz ederim.5068000393
30.01.2024Tüm IlanlarMustafa Mert2016 yılında Avukatlık ruhsatnamesini aldım. 7 yıldır fiilen avukatlık yapıyorum. Bu süreçte ağırlıklı olarak özel hukuk alanında çalıştım. Bağlı olarak çalışabileceğim bir ofis arıyorum.5059290273
29.01.2024DiğerSinem şentürkStaj yeri arıyorum Ankara gazi hukuk Hacıbayramveli üniversitesi mezunuyum. Ticaret şirketler enerji hukuku tarzı alanlarda çalışan bir büroda aktif olarak yasal staj yeri arıyorum. Mail atarsanız cv mi gönderebilirim5465356415
29.01.2024DiğerTunahan Faruk SAĞLAMMerhabalar efendim, Ocak 2021 tarihinde avukatlık ruhsatımı alarak 2620 sicil numarası ile Samsun Barosuna kayıtlı avukatlık yapmaktayım ..Kendi ofisimde çalışmaktayım lakin giderlerin artmasından dolayı bağlı çalışabileceğim bir ofis aramaktayım. Askerlik hizmetimi yapmış olup B sınıfı ehliyetim mevcuttur. İyi çalışmalar diliyorum.5054474137
29.02.2024