İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 8, Kayıt Sayısı 110
09.07.2024Diğerİsmail Emirhan ErsoyMerhaba, Hacettepe Üniversitesi mezunuyum. Sivas barosuna kayıtlı stajyer avukatım. Stajım 16 ağustos itibariyle bitecektir. Avukatlık stajımı bitirdikten sonra Samsun’da avukat olarak çalışmayı düşünüyorum. Stajım süresince Ceza Hukuku, Aile Hukuku, Sınai Mülkiyet Hukuku, Trafik Kazaları Hukuku, Miras Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Tüketici Hukuku gibi alanlarda çalışma ve tecrübe kazanma fırsatı buldum. Marka ve Patent vekilliği sınavına girdim sonucumu beklemekteyim. Ayrıca Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Kamu Hukuku alanında Yüksek Lisans yapmayı düşünüyorum kontenjanların açıklanmasını bekliyorum. Uyap sistemi, icra dairesi ve adliyedeki işleyişin nasıl olduğu konularında yeterli bilgiye sahibim. Yanında bağlı olarak çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. 553 368 78 30 numaralı telefonumdan veyahut i.emirhanersoy@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz. Detaylı Cv mi de gönderebilirim. İyi Çalışmalar.5533687830
09.07.2024AvukatSEDA ÖZGÜVEN CİVELEKÖzgüven Avukatlık Büromuzda tercihen meslekte deneyimli-araç kullanabilen icra hukuku ve icra menkul haciz işlemlerinde çalışmak üzere erkek avukat çalışma arkadaşı arıyoruz. İletişim için info@ozguvenavukatlik.com adresine CV gönderebilirsiniz. Tel 0362 233 99 005333844745
07.07.2024Tüm IlanlarAv. Tolga BİLGEGider ortağı olabileceğim bir büro arıyorum. Şahsi numaramdan ulaşabilirsiniz.5530733388
06.07.2024DiğerDUYGU İ. ERUZMAN KOLLEKTÖR TAHSİLAT UZMANI OLARAK İŞ ARAYIŞIM BULUNMAKTADIR.10 YILLIK İŞ TECRÜBEM VAR İSTANBUL VE ANKARADA TURKCELL,VAKIFBANK VE DENİZBANK DOSYA TAHSİLATINDA ÇALIŞTIM.1 SENEDİR SAMSUN İLKADIMDA İKAMET EDİYORUM.KATÜ İŞLETMECİLİK,AÖF KAMU YÖNTİMİ MEZUNUYUM HALEN AUZEFTE ADALET OKUMAKTAYIM.5423027180
05.07.2024DiğerMelike HaspulatAdalet bölümü son sınıf öğrencisiyim. Kendimi geliştirmek için avukat yanında iş arıyorum.5511512260
03.07.2024AvukatAV. KARTAL AKCANAkcan Hukuk Bürosunda çalışmak üzere meslekte en az 2 sene icra hukuku alanında deneyimli, dosya takibi yapabilecek ve aktif duruşmalara katılım sağlayabilecek icra departmanından sorumlu avukat çalışma arkadaşı arıyoruz. İletişim için busrauzun@kartalakcan.av.tr, leylacicek@kartalakcan.av.tr adreslerine özgeçmiş gönderebilirsiniz.5545090619
01.07.2024DiğerElif KayımcakLise mezunuyum,avukatlık ofisinde müvekkil karşılama çay kahve servisi işi arıyorum. Bir buçuk yıl önce Antalya da bir avukatlık ofisinde çalışıyordum Samsun a taşınmamdan dolayı şimdi burada iş aramaktayım.Samsun İlkadım Fevzi çakmak mahallesinde oturuyorum.5510585804
29.06.2024Tüm IlanlarEBRANUR KÖKLÜKAYAHacettepe Hukuk son sınıf öğrencisiyim. HMGS’ye girene kadar işi öğrenebilmek ve deneyim kazanabilmek için aktif stajyerlik istiyorum5388273340
26.06.2024DiğerMelike HaspulatSelçuk Üniversitesi Adalet son sınıf öğrencisiyim. Samsun da ikamet ediyorum. Kendimi geliştirmek için avukat yanında çalışmak istiyorum.5511512260
25.06.2024DiğerSevinçhan Pamuk56lar istiklal caddesinde - yaprak market üstü, adliyeye 2 dakika yürüme mesafesindedir. 2. Kat arka cephede kiralık ofis veya konut olarak kullanılabilir. Apartman girişine tabela asılabilir.Boş durumdadır. 120 m2 net alan 3+1 dairedir. Kira bedeli 13.000tl dir. İlgilenen meslektaşlarıma detaylı bilgi verebilirim. İyi çalışmalar.5062742750
24.06.2024DiğerHavva bektasBen iş arıyorum bilginize çaycılık aşçılık temizlik hangisi olursa olsun çok sevinirim5519511209
24.06.2024KatipONUR GÜNGÖR HUKUK BÜROSUİŞ İLANI ; Kurumsal Hukuk Büromuzda dava ve icra takip dosyalarının her türlü iş ve işlemlerini takip edebilecek Avukat katibi arkadaşların bilgi@onurgungor.av.tr adresinden iletişime geçmesi rica olunur. Katipte aranan Nitelikler; +İcra yoğunluklu büroda çalışmış olmaları, deneyimli olmaları tercih sebebidir . +Takip edilen dosyalarda istenilen işleri başından itibaren her aşamasında yeterli seviyede mesleki olarak yorumlayabilme, +Dosyadaki verileri değerlendirme, takip ve sonuçlandırma yeteneğini kazanmış, +Uyap ve ofis programlarına hakim, +Disiplinli ve uzun süreli çalışmayı düşünen AVUKAT KATİBİ arkadaşlar aramaktayız.3622342023
24.06.2024Tüm IlanlarYaşar ŞEKERMerhaba; Samsun icra dairesinden 2 adet menkul hacze çıkılması için tevkil gerekmektedir. Konu hakkında ücreti verilerek hacze çıkarılması ve diğer unsurları 5352988890 telefondan görüşebiliriz. Ayrıca istanbulun tüm bölgelerinde bulunana adliyelerede tarafımızdan tevkil işlemleri için destek verilir.5352988890
13.06.2024Tüm IlanlarFatih ŞYENİ ADLİYE OTOPARK ÇIKIŞININ KARŞISINDAKİ OFİSİMİZİN BİR ODASI KİRALANACAKTIR. YALNIZCA KADIN AVUKATLAR İÇİN UYGUNDUR.5445613455
13.07.2024