İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 5, Kayıt Sayısı 66
23.05.2022DiğerAyça Kübra KaragüdekoğluSigortalı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. Almanca B1 seviyesindeyim. Gelişime ve yeniliklere açık araştırmacı bir kişiliğe sahibim. 2019 Konya Selçuk Hukuk mezunuyum. Stajımı yoğun bir şekilde yaptım. Şimdiye kadar aktif olarak çalıştım. İlgilenenlere cv gönderebilirim.5079606120
23.05.2022OrtakSedanur SELÇUKAdliyenin karşısındaki ofisime gider ortağı aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarımın iletişim numarasından ulaşmaları rica olunur.5545786484
16.05.2022OrtakAv. Garibe TANGAZİstiklal Caddesi üzerinde bulunan büromuza gider ortağı aramaktayız. İlgilenen meslektaşımız olursa iletişime geçerse memnun oluruz.5051020027
12.05.2022Tüm IlanlarKEBİRE BİRER TÜRKİcra da tecrübeli takım arkadaşları arıyoruz.5496731673
10.05.2022Tüm IlanlarEnes YılmazHaziran ayında Özyeğin Üniversitesi nden mezun oluyorum. Lisans öğrenimim boyunca totalde 1 yıl çeşitli ofislerde, 6 ay da kurumsal bir şirkette staj tecrübem var. Spesifik olarak sözleşmeler, ticaret ve iş hukukuyla ilgilenmekteyim. Yasal stajımı Samsun da bu alanlarda çalışan ve avukatlık kültürünü öğrenebileceğim bir ofiste yapmak arzusundayım. Aynı zamanda ileri düzey İngilizce ve orta düzey Almanca biliyorum. enes.yilmaz@ozu.edu.tr mail adresimden ulaşılması halinde güncel özgeçmişimi, IELTS yabancı dil sınavı sonuç belgemi ve referans mektuplarımı atabilirim. Saygılar.5412506512
06.05.2022OrtakEbru Yağmur SemizAdliyenin karşı arasındaki ofisime gider ortağı aramaktayım. Detaylı bilgi için lütfen 05417216617 gsm numarası üzerinden irtibata geçiniz.5417216617
12.04.2022Tüm IlanlarHALİL İBRAHİM YALGIN56 lar VAKIFBANK ın karşısındaki ofisime gider ortağı arıyorum. İlgilenen meslektaşlarım iletişim numarasından ulaşabilirler.5442725962
08.04.2022OrtakAysu sezginAdliyeye yakın ofisime gider ortağı aramaktayım.İlgilenen arkadaşlar iletişim numarasından bana ulaşabilirler.Yeni mezun olup ilk defa açılış yapacak arkadaşlara açılışı ile ilgili de yardımcı olurum. Mali Müşavir Aysu Sezgin5302352312
07.04.2022OrtakTuğba Terzi AvcıMerhaba. Hali hazırda ofisi bulunan bir meslektaşım ile gider ortaklığı düşünmekteyim. İlgilenen meslektaşlarımın iletişime geçmesini rica ederim.5545153176
01.04.2022OrtakFATMA SUĞANLIAtakum Türk-iş mevkiinde ki ofisimize gider ortağı aramaktayız. İlgilenen meslektaşlarım iletişim numarasından bana ulaşabilirler.5465811964
31.03.2022AvukatGAYE NUR ÖLMEZOndokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajımı aktif olarak yapıp ruhsatımı almış bulunmaktayım. Avukat olarak çalışabileceğim büro arıyorum, ilgilenen meslektaşlara cv gönderebilirim.5456780619
31.03.2022StajyerArslan BOLATStajının ilk 6 ayında olan stajyer avukatlar aranmaktadır.5558876198
31.03.2022DiğerArslan BOLATAvukatlık ofisinde istihdam edilmek üzere yemek yapacak, ofisin genel temizliğinden sorumlu olacak ve gelen müvekkilleri karşılayacak bayan çalışan aranmaktadır. Not: Mesajlara kesinlikle dönüş yapılmayacaktır. Mesai saatleri içinde 08:45 - 18:00 aranması rica olunur.5558876198
28.03.2022Tüm Ilanlarzeki murtezaMeslekte avukat olarak fiilen net 5 yıl kıdemim var. İş hukuku konusunda tecrübeliyim. Bunun yanında ceza ile ilgileniyorum. Daha önce çalıştığım bürolarda iş yükünün 60 ını AVM , araç yetkili satıcısı ve servisleri, otel, fabrika, gibi şirketlere ait sözleşmeler, kiracılık ilişkinleri, satış hakem heyeti vs. oluşturuyordu, geri kalan ise iş hukuku ve ceza ile iligiliydi. Gelecek iş tekliflerini değerlendirmek isterim. işçi - işveren şeklinde değil de alternatif çalışma ve sözleşme şartları da oluşturabiliriz part time - uzaktan-danışmanlık vs . İlgilenen meslektaşlarım ve üstatlarım iletişime geçerse sevinirim.5546960957
28.03.2022KatipDİALOG HUKUK BÜROSUİCRA HUKUKU ALANINDA ÇALIŞAN OFİSİMİZE İLETİŞİMİ KUVVETLİ , İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK , OFİS PROGRAMLARINA HAKİM, UYAP - İCRA MATİK VS. YAZILIMLARINI KULLANABİLEN ,MÜZEKKERE YAZABİLEN TECRÜBELİ AVUKAT KATİBİ EKİP ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAK OLUP İLGİLENENLER , BİLDİRİLEN TELEFON NUMARASINDAN İLETİŞİM SAĞLAYABİLİR.5458418205
27.05.2022