SAMSUN BAROSU GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 21.05.2019| Okunma Sayısı: 1310

 

Samsun Barosu Geleneksel İftar Yemeği 20 Mayıs Pazartesi akşamı OMÜ yerleşkesi içerisinde bulunan HoşKadem Restorant’a düzenlendi.

İftar yemeğine, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali ÜSTÜN, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ, Adalet Komisyon Başkanı Kemal ALVER, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erol TOSUN, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Merih DİNCER,  Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri GÜLAY, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ, Atakum Kaymakamı Namık Kemal NAZLI, Canik Kaymakamı Mahmut HALAL, İlkadım Kaymakamı           İbrahim KEKLİK, Atakum Belediye Başkanı Cemil DEVECİ, adli ve idari mahkeme başkanlarımız, meslek örgütlerimizin başkanları, avukatlarımız, stajyer avukatlarımız ile aileleri katıldı.

İftar yemeğinin ev sahipliğini yapan Samsun Barosu Başkanı Av.Kerami GÜRBÜZ, konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, geçtiğimiz günlerde büyük bir coşkuyla kutlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Samsun’a gelerek Milli Mücadelenin meşalesini yakmasının 100.yılı milletçe idrak ettik bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu mücadelede yer almış tüm şehit ve gazilerimiz ile bugüne kadar bu uğurda toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet ve minnetle yad ediyorum, diyerek konuşmasını yemeğimizi onurlandıran tüm Samsun Protokolüne, avukatlarımıza, stajyerlerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz diyerek tamamladı.

28.03.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.