HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 14.06.2019| Okunma Sayısı: 1275

 

  Samsun Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Türk Halk Müziği Korosu Konseri Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

  Konsere Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal ALVER, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri GÜLAY, Atakum Kaymakamı Namık Kemal SAZLI, İlkadım Belediye Başkanı Necattin DEMİRTAŞ, adli ve idari yargıdan hakim ve savcılar, avukatlarımız, stajyer avukatlarımız, aileleri ile birlikte çok sayıda misafirimiz katıldı.

  Konserde Abdürrahim KARAKOÇ’un bir şiirini de okuyan Samsun Barosu Başkanı Av.Kerami GÜRBÜZ konuşmasında koroya katkılarından dolayı başta Şef Hızır AYDIN olmak üzere saz sanatçılarına, korist ve solistlerine minnetlerini sunarak, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ’a Plaket takdiminde bulundu.

Plaket takdimi öncesi teşekkür konuşması yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ, göreve geldiği 2016 yılından bu güne kadar Samsun Barosu yönetimleri ile karşılıklı anlayış ve uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek, Yeni görev yeri olan Diyarbakır’da da Samsun Barosu avukatlarını görmekten misafir etmekten mutlu olacağını dile getirerek teşekkürlerini sundu. 

Büyük ilgi ve beğeni ile izlenen konser birinden kıymetli eserlerin solist ve koristlerimizin seslendirilmesi ile son buldu.

26.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.