İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 9, Kayıt Sayısı 123
19.08.2019KatipAYKUT SANCAKEn az 1 yıl tecrübeli dosya evrak takibinden ve mali işlerden sorumlu olacak avukat katibi çalışma arkadaşı arıyoruz. Saygılarımla.5467793818
19.08.2019Tüm IlanlarAYKUT SANCAKEn az 2 yıl birlikte çalışmayı planlayabileceğimiz avukat çalışma arkadaşı arıyoruz. Saygılarımla.5467793818
19.08.2019Tüm IlanlarAYKUT SANCAKStajını ve staj sonrası avukatlık dönemini birlikte çalışma yönünde planlayabileceğimiz avukatlık mesleğinde kararlı stajyer avukat arıyoruz. Saygılarımla.54677938
19.08.2019DiğerNurten AlimMerhaba; Adalet meslek yüksek okulu mezunuyum. 10 parmak f klavye kullanabiliyorum. Kısa süreli avukat katipliği deneyimine sahibim. Samsun il ve ilçelerinde çalışabilirim. Aktif olarak iş arıyorum.5313854366
06.08.2019AvukatAv. Atanur KAYADuruşma ve dilekçe tecrübesi olan, Şehir dışı duruşmalarına katılma engeli olmayan, ehliyeti olan Avukat arıyoruz.5325625032
05.08.2019Tüm IlanlarEmrah Yılmaz17 yildir tecrubem vardir. Uyap, object, icramatik- Buyapar ,legahope , inter tech programlari iyi derecede ve yts programini orta derecede bilmekteyim. Haciz deneyim vardir5389250759
29.07.2019KatipBahadır YiğitLise de adalet bölümü okuyup 10 parmak f klavye dersi aldım lise son sınıfta 9 ay boyunca Samsun Adliyesinde staj gördüm 7. ASLİYE CEZA MAH. VE AMANET BÜRO Üniversite ise Kastamonu Üniversitesi İhsangazi Myo Adalet bölümü okudum Üniversite stajımı ise yine Samsun Adliyesi nde yaptım 4.ASLİYE HUKUK MAH. F klavye ileri derecede avukat yanında çalışmak istiyorum5383891900
27.07.2019OrtakTuğçe akbaşMerhaba, kiralamış olduğum ofise gider ortağı olmak isteyenler benimle iletişime geçebilirler.531509844
25.07.2019OrtakBahar DEMİRBAŞ CENGİZİcra daireleri yakınında Atatürk heykelinin karşısında Açmak İş Hanında 2 odalı ofisim bulunmaktadır. Birinde ben faaliyet göstermekteyim. Diğeri için gider ortağı aramaktayım. Ayrıntılar için meslektaşlarım iletişime geçebilir.5536091070
22.07.2019Avukatfulya nur karaOndokuz Mayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi mezunuyum. 2015-2019 yılları arasında eğitim ve öğrenimimi tamamladım. Etkin tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlanabileceğim donanımlı bir avukat ve hukuk bürosu aramaktayım. 2 ay kadar bir hukuk bürosunda çalıştım. Uyap sistem kullanma, dilekçe yazımı, dosya araştırma, dosya yürütümü gibi bir çok giriş bilgilere hakimim. Hukuk bürosunda çalışmayı okul dönemimde gerçekleştirdiğim için 2 ay sürdü. Sınavlar ve dersler sebebiyle bırakmak zorunda kaldım.Taze bilgilerimi ve hırslı tavrımı doğru bir şekilde kullanabilecek, fırsatlar sunabilecek deneyimli hukuk bürosu yetkililerinin iletişime geçmelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim.5392628907
21.07.2019AvukatArzu kurnazRTEÜ Adalet meslek yüksekokulu yeni mezunuyum.21 yaşındayım .stajımı samsun termede avukat yanında yaptım . Şimdi ise çalışabilecegim av. bürosu arıyorum .5557539885
19.07.2019OrtakÖykü AçıkgözGazi caddesi üzerinde bulunan ofisime kadın meslektaş gider ortağı arıyorum. Ofiste bekleme odası, arşiv odası, mutfak ve lavabo bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşlar detaylar için : 53028363965302836396
15.07.2019Stajyeralpkaan ERTAN2018 yılında Yeditepe Üniversitesi hukuk fakültesini tam burslu olarak bitirmiş bulunmaktayım. okuma ve anlama iyi konuşma orta düzeyde ingilizce bilgisine sahibim. İcra ile ilgilinen bürolarda çalıştımçalışıyorum. Hem stajımda hem de sonrasında yanında devam edebileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5452847844
23.08.2019
AV. KERAMİ GÜRBÜZ