İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 15, Kayıt Sayısı 213
06.03.2020OrtakFURKAN GÜLERSamsun Adliyesi piazza çıkışının karşısında bulunan avukatlık ofisime gider ortağı aramaktayım. Büro halihazırda 2+1 olup bir bekleme salonu bulunmaktadır. İlgilenen meslektaşlarım 5454715486 numaralı telefondan irtibata geçebilirler.5454715486
06.03.2020AvukatKübra ArmağanGazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Egitimimi tamamladıktan Amasyaya dönmek zorunda kaldım.Staj eğitiminden sonra aktif olarak 1 yıl kadar Amasyada meslektaşımıza bağlı olarak avukatlık yaptım.Samsunda is imkanım olursa yuksek lisansi da Omü de düşünüyorum.Şehir dışı engelim de yoktur.Dava tecrübem vardır.Daha aktif bir meslek hayatım olsun istedigim ici kendimi geliştirebileceğim faydalı olabilecegim bir ofiste çalışmak istiyorum. iyi çalışmalar541485674
03.03.2020AvukatŞamil Han PehlivanerKocaeli Hukuk Fakültesi 2019 mezunuyum. Stajımın altıncı ayındayım. Avukatlık stajımı yapmak üzere bir büro arıyorum.5434746803
29.02.2020AvukatNeslihan külcü2019 Anadolu üniversitesi mezunuyum. Stajımın ikinci altı ayındayım. Aktif olarak çalışabileceğim bir ofis aramaktayım.5413711721
28.02.2020SekreterEmine Hatun TANRIKULUDaha önce avukat yanında çalıştım. İcra ve büro ortamına hakimimdir.Elimden gelen gayreti azmi ve mücadeleci biriyimdir ve işimi severken yaparım.5392751677
25.02.2020AvukatNeslihan ÇekliOndokuzmayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisiyim ,yanında mesleği öğrenebileceğim ve daha sonra staj yapabileceğim büro arıyorum.5360534956
21.02.2020KatipSafa GÖZMerhabalar Antalya Akdeniz üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. Aynı zamanda Samsun İstiklal mesleki ve teknik Anadolu lisesinde Adalet bölümünden mezunum, lise stajımı Samsun E tipi kapalı cezaevinde yaptım. 09.05.1998 doğumluyum avukat katibi olarak 4 aylık bir tecrübem var. İcratek, uyap avukat ve vatandaşlık portalı ve office programları kullanabiliyorum. Avukat katibi olarak genelde icra dosyalarıyla ilgilendim. Ve daha bir çok alanda iş deneyimlerim mevcut. Okul döneminde katılmış olduğum dört adet katılım sertifikam mevcut. Avukat katibi olarak iş aramaktayım. İlanımla ilgilenen hukuk bürolarına önden CV mi gönderebilirim.5427377728
21.02.2020Tüm IlanlarAV.CEMAL KELEŞHukuk ve İcra ağırlıklı avukatlık büromuza tercihen erkek, aktif araç kullanabilen, şehir dışı engeli olmayan avukatstajyer avukat arıyoruz.2347207
20.02.2020StajyerEmre ÖzcanTazminat-Ceza-İşçilik alacakları davaları-İcra vs alanlarında hizmet veren ofisimizde Stajyer Avukat alımı yapacağım. Duruşma yükümüz yoğun olduğundan araştırma hususlarında hem kendini geliştirecek hemde bize destek olacak dilekçe-ihtar tekzip vs yazma hususunda ve istekli arkadaşlarım 05050303966 nolu telden ulaşabilir ve randevu alabilirsiniz. Stajı yeni başlamış veya başlayacak arkadaşlarımın önceliği olacaktır.5323810789
18.02.2020SekreterEmine Hatun TANRIKULUAvukat yanında çalıştım. İcra ve büro ortamına hakimimdir.Elimden gelen gayretli azimli ve mücadeleci biriyimdir ve işimi severken yaparım.5392751677
18.02.2020AvukatAsena Cansu UrgancıStajımı tamamladım ruhsat törenimi bekliyorum yanında Sigortalı olarak çalışabileceğim bir hukuk ofisi arıyorum.5529476099
13.02.2020Tüm IlanlarFurkan GülerSamsun Adliyesi piazza çıkışının karşısında bulunan avukatlık ofisime gider ortağı aramaktayım. Büro halihazırda 2+1 olup bir bekleme salonu bulunmaktadır. İlgilenen meslektaşlarım 5454715486 numaralı telefondan irtibata geçebilirler.5454715486
08.02.2020DiğerCeren gökOndokuzmayıs üniversitesi hukuk fakültesi 4. Sınıf öğrencisiyim, yanında staj yapabileceğim staj sonrası da yanında çalışmaya devam edebileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5456476361
07.02.2020Tüm IlanlarAYŞE GÜLAdalet Önlisans ve İktisat Fakültesi Mezunuyum. Avukat Katipliği Görevinde 6 yıl çalıştım. Dava dosyaları ve İcra dosyaları takibini yaptım. Borçluları arama ve tahsilat konusunda da görev yaptım. Uyap, sinerji, İcra Tek ve ofis programlarına hakimim. Mali Müşavir yanında muhasebe yardımcılığı yaptım. GMS Net kullandım Serbest Meslek Makbuzu kesebiliyorum. Hukuk bürolarında münhal bir bölümde çalışmak istiyorum.5523661620
06.02.2020DiğerRahime demirhan33 yasindayim.hukuk burosunda yemek ve cay isi ariyorum ise ihtiyacim var degerlendirirseniz sevinirim5422432028
06.04.2020
AV. KERAMİ GÜRBÜZ