İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 13, Kayıt Sayısı 186
09.01.2020AvukatAv. Yunus Emre DEREBAŞI2018 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 3.20 not ortalaması ile mezun oldum. 1 yıllık zorunlu Avukatlık stajımı Samsun Barosu avukatlarından Av. Hakan AY ın yanında oldukça verimli bir şekilde geçirerek tamamladım ve ruhsatımı aldım. Sigortalı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. B sınıfı ehliyet sahibiyim. Seyahat engelim bulunmamaktadır.5417126570
07.01.2020Tüm IlanlarElif Sena AydınGazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2018 yılı mezunuyum. Avukatlık stajımı Samsun Barosunda tamamlamış olup ruhsatımı aldım. Yanında çalışabileceğim avukat arıyorum.5379111086
07.01.2020DiğerSİNEM DEMİRCANYanında sigortalı çalışabileceğim bir avukat arıyorum.Staj dönemimi 1 yıla yakın Av. Nilay Çalışkan ın yanında geçirdim.İstanbul Medipol Üniversite si 3.03 diploma notuyla mezun oldum.5071941030
07.01.2020AvukatZeynep Çağla BilginDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2018 mezunuyum. Samsun Barosu bünyesinde avukatlık stajımı tamamlamış olup, uzun süreli çalışarak kendimi mesleki olarak geliştirebileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.5452950719
06.01.2020Tüm IlanlarYasemin KaynarUludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Samsun barosunda stajimi tamamlamış ve ruhsatimi almış bulunmaktayim. Seyahat engelim bulunmamaktadır. Terme veya Samsun da yanında sigortalı olarak çalışabileceğim bir avukat aramaktayım.5465232554
03.01.2020DiğerCansu CANYILMAZDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2019 yılı mezunuyum. Stajımın ikinci altı ayı için yanında çalışabileceğim avukat arıyorum.5545193666
31.12.2019AvukatHalil Akkaya2019 Selçuk Üniversitesi mezunuyum.Halihazırda Samsun Barosunda staj yapmaktayım. Adli stajımın sonuna yaklaşmaktayım. Avukatlık stajını ve sonrası için de uygun olursa mesleğimin ilk yıllarını yanında geçirebileceğim kendimi geliştirebileceğim bir avukat arıyorum. Yol problemim yok. Çabuk öğrenir hızlı uygularım.5309644515
30.12.2019StajyerAYKUT SANCAKSorumluluk alabilecek, meslekte kararlı stajyer avukat çalışma arkadaşı arıyoruz. Saygılarımla5467793818
23.12.2019AvukatATANUR KAYADuruşma ve dilekçe tecrübesi olan, Şehir dışı duruşmalarına katılma engeli olmayan, ehliyeti olan Avukat arıyoruz.5325625032
13.12.2019AvukatAv. Leyla ÇiçekAnadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Samsun Barosu bünyesinde avukatlık stajımı tamamlamış olup, kısa bir süre de sigortalı olarak çalıştım. Kendi levham açık bir şekilde çalışabileceğim avukatlık bürosu aramaktayım.5453624663
02.12.2019Tüm IlanlarBoğaçhan Zeynel ÇobanHukuk sektöründe katip olarak 13-14 sene kadar aktif katiplik görevi yaptım. Şuanda uzun süreli olarak katkıda bulunacağım bir ofis arıyorum. Hukuka dayalı tüm bilgi tecrübe ve donanıma sahibim. Referanslarım ve yüz yüze görüşmede de anlaşılacağı üzere uzun soluklu bir iş arıyorum.5423555323
02.12.2019AvukatAdem Büyükgöze13 yillik mesleki tecrubem var ozellikle icra haciz ve dava konularinda tecrubeliyim yaninda çalışacağım avukat arkadas arıyorum tel 05536897530553689753
01.12.2019AvukatBilge YILDIZİstanbul Barosuna bağlı olarak yoğun geçirdiğim staj döneminin ardından, yine İstanbul Barosuna bağlı olarak 1 yıl özellikle vergi ve idare hukuku alanlarında öncü bir hukuk bürosunda çalıştım. Kamu Hukuku alanında yüksek lisans yapmaktayım. Bahar döneminde tez aşamasına geçeceğim. Araştırmacı yönüm ve kalemimin kuvvetli olduğuna inanıyorum. İstanbuldaki yoğun avukatlık süreci ve dava çeşitliliği sayesinde önemli bir deneyim kazandım. Samsunda idare ve vergi hukuku ile ilgilenen hukuk bürolarında çalışmayı istiyorum. Avukat arayışında olan ve bu alanlar ile ilgilenen hukuk bürolarının benimle iletişime geçmesini rica ediyorum. Talep edilmesi halinde özgeçmişimi paylaşabilirim.5459179319
30.11.2019DiğerRabia Hatun KIRTAYErciyes Üniversitesi, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunuyum. Avukat kâtibi olarak çalışmak istiyorum.5454246968
24.11.2019DiğerŞeyma Nur ŞahinKuruma atandığım için eylül ayında aldığım mobilyaları satıyorum. Ilgilenen olursa mobilyalarin fotoğraflarını atabilirim.5456703661
26.01.2020
AV. KERAMİ GÜRBÜZ