İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 37
23.12.2020Tüm IlanlarKübra Gündoğduİnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2019 yılında mezun oldum. Ruhsatımı yeni almış bulunmaktayım. Çarşambada ikamet etmekteyim. Bu nedenle Çarşamba da yanında çalışıp işlerinde yardımcı olabileceğim bir avukat arıyorum.5439681872
22.12.2020StajyerKEBİRE BİRER TÜRKstajyer avukat alımı yapılacaktır.5332218235
22.12.2020Tüm IlanlarHümeyra ŞahinMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Adli stajım yeni başladı. Adli staj dönemi ve devamında yanında stajyer avukatlık dönemimi tamamlayabileceğim, kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. Talep halinde CV gönderebilirim.5416166229
21.12.2020Tüm IlanlarKübra Gündoğduİnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2019 yılında mezun oldum. Ruhsatımı yeni almış bulunmaktayım. Çarşambada ikamet etmekteyim. Bu nedenle Çarşamba da yanında çalışıp işlerinde yardımcı olabileceğim bir avukat arıyorum.5439681872
21.12.2020Avukatİrfan KalaycıHukuk bürosunda maaş ve primle çalışacak bay bayan avatarlar Büro samsun veya Ankara532597032
18.12.2020DiğerKübra MırıkAnkara Üniversitesi Hukuk fakültesi 2019 mezunuyum. Stajımı 1 yıl aktif bir şekilde Samsun Barosuna kayıtlı olarak tamamladım. Staj sonrası aynı büroda yaklaşık 2 aylık çalışmam da bulunmaktadır .Vergi levham açık olup hem kendi işimi yapabileceğim hem de işlerine ücret karşılığı yardımcı olabileceğim bir büro aramaktayım.5398401285
17.11.2020Tüm IlanlarHalime Helvacı ŞenSelçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajımı Konya da aktif bir şekilde geçirip staj esnasında katılabileceğim duruşmalar , haciz, icra işlerinde deneyim edinerek ruhsatımı almış bulunmaktayım. Samsun a taşınmam nedeniyle yanında çalışıp işlerinde yardımcı olacağım bir meslektaş arıyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.5073592590
12.11.2020Tüm IlanlarÖzgenur ÜNERUludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Bursa da stajımı tamamlamakla birlikte yaklaşık 1 yıllık avukatlık tecrübem bulunmaktadır. Ailevi nedenlerle Eylül 2020 itibariyle Samsun a taşındım. Bağlı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5422720523
05.11.2020Tüm IlanlarONUR DARAMAGider ortağı olabileceğim veya birlikte gider ortaklığı şeklinde ofis açabileceğim meslektaş aramaktayım.5427843990
23.10.2020Tüm IlanlarKEBİRE BİRER TÜRKavukatlık ofisinde yemek temizlik ve cay servisi yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz.5496731673
20.10.2020Tüm IlanlarAv.Selen Çağlaİşlerine ücret karşılığı destek olabileceğim, aynı zamanda ofisini kullanabileceğim, serbest çalışabileceğim bir meslektaş arıyorum. Staj yaptığım büro itibariyle Office programları, icra ve diğer hukuk programlarına, e Fatura işlemleri ve arabuluculuk faaliyetlerine arabulucu sıfatı dahil ilişkin tüm sürece hakimim. Stajımı aktif geçirmem dolayısıyla bir çok dalda dilekçe tecrübem bulunmaktadır. Stajyer avukat yetkisi kapsamında icra hukuk, icra ceza mahkemelerinde duruşma tecrübem , haciz ve icradaki diğer işler konusunda yeterli tecrübem vardır. Ruhsat bekliyorum, ancak ruhsatım gelene kadar ofisteki işlere yardımcı olabilirim. İlgilenen meslektaşlarımdan dönüş bekliyorum.5316748338
15.10.2020AvukatDoğukan ArduçMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Yanında staj yapabileceğim ve aktif olarak çalışabileceğim avukat arıyorum.5343884509
15.10.2020Tüm IlanlarECE GÜMÜŞÖZ ERDOĞANSamsun merkezde gider ortağı iş ortağı veya işlerine destek olarak aynı ofisi kullanabileceğim meslektaş arıyorum. İlgilenen meslektaşlarımın öncelikle whatsapp üzerinden iletişime geçlmesini rica ederim.5514071914
13.10.2020DiğerAhmet Tarık UZUNOndokuz Mayıs Üniversitesinden yeni mezun olup staj yapmak için büro arıyorum ehliyetimde mevcuttur.5413837279
12.10.2020Tüm IlanlarDilara ÇevikKocaeli Üniversitesi mezunuyum. Stajımın ilk 6 ayındayım. Verimli ve aktif bir şekilde staj yaparak kendimi geliştirmenin yanında çalışma azmimle fayda sağlayabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. İyi çalışmalar dilerim.5423463560
16.01.2021