SAMSUN İCRA MÜDÜRLÜKLERİNDEKİ YENİ SİSTEME İLİŞKİN DUYURU
Tarih: 6.10.2015| Okunma Sayısı: 3233

 

                                                                    DUYURU
 
         Samsun İcra Müdürlüklerinde geçilen yeni sistem nedeni ile 9. İcra Müdürlüğü dışındaki diğer İcra Müdürlüklerinde 8.İcra Müdürlüğü’nden başlanarak dosya tarama işlemi yapılacaktır. 8.İcra Müdürlüğü’nün tarama işlemi bittikten sonra 7. İcra Müdürlüğü’nün dosya tarama işlemi başlayacak ve bu şekilde sıra ile diğer İcra Müdürlüklerinde de tarama işlemleri tamamlanacaktır. Şu anda 8. İcra Müdürlüğü’ne ait dosyaların tarama işlemi 60 memur tarafından yapılmaktadır. Her bir icra müdürlüğünde dosya tarama işlemi yaklaşık 15 gün sürecektir. Dosyaları taramaya alınan icra müdürlüklerinde işlerde aksama ve yavaşlama yaşanmaktadır, yaşanacaktır.
 
       Sayın meslektaşlarımızın tarama işlemleri süresince sıkıntı ve mağduriyet yaşamamaları bakımından dosyaları tarama kapsamına alınan İcra Müdürlüklerini takip ederek İcra Müdürlüklerindeki iş takip programlarını tarama kapsamındaki İcra Müdürlüğü’nde yığılmaya sebebiyet vermeyecek şekilde yapmaları saygıyla istirham olunur.
      
         Sistemin aksaklıklarının ve bugünlerde yaşanan sıkıntıların en geç 3-4 ay içinde en asgari düzeye ineceği ümit edilmektedir.
 
     Sayın meslektaşlarımızın bilgilerine saygıyla arz ederiz. 06.10.2015

 

                                                                                      Av.Kerami GÜRBÜZ

                                                                      Samsun Barosu Başkanı
 

26.04.2024
AV. PINAR GÜRSEL YILDIRAN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.