5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ.
Tarih: 6.04.2017| Okunma Sayısı: 1966

5 Nisan Avukatlar Günü etkinliklerimiz sabah saat 09.30'da Adliye avukatlar odasında yapılan basın açıklamasıyla başladı.
         Saat:10.00’da meslektaşlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. Kahvaltıya meslektaşlarımızın yanısıra Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erol TOSUN, Bölge Adliye Başsavcısı Fahri GÜLAY, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Uğur SÜRMELİ, Emrullah İSKENDEROĞLU ve Vedat SOĞUKPINAR katıldılar.
         Saat:12.30’da meslektaşlarımızın katılımı ile Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'mız okundu.
         Saat: 14:00’de Samsun Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu resim kursiyerlerinin resim sergisi Samsun Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda açıldı. Açılışa Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Soğukpınar, Samsun Barosu Başkanı Av.Kerami Gürbüz, Baro Yönetim Kurulu üyeleri ile meslektaşlarımız ve davetliler katıldı. Emeklerinden dolayı resim kursu hocası Sayın Meryem Mavruk'a baromuz adına bir teşekkür plaketi takdim edildi.

26.04.2024