TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ YAPILDI
Tarih: 2.05.2017| Okunma Sayısı: 4367

Samsun Barosu Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu Konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Samsun Barosu Türk Halk Müziği Korosu'nun birbirinden değerli eserleri seslendirdiği konsere Samsun Valisi Sayın İbrahim ŞAHİN, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı, Sayın Ahmet YAVUZ, Samsun Baro Başkanı Av.Kerami GÜRBÜZ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Fahri GÜLAY, Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrullah İSKENDEROĞLU, Samsun'da görev yapan hâkim, savcı, avukatlar ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecede; Şef Hızır AYDIN’ın yönetimindeki, Hakan SARAL, Selçuk ÜNAL Ramazan YÜKSELEN, Aykut SAYAR, Raif DEMİRCİ, Buğra KUTBAY, Hüseyin YALÇIN, Fatih İÇİGEN, Mertcan ÇEPNİLER, Nevzat DEMİRCİ, Erol ERKUL Mustafa ANIL Tevfik AMAÇ’ın bulunduğu saz sanatçıları ile Av.Kamile KARAKÇI, Av.Serpil AŞÇI, Emine DALAY, Emine TEMİZ, Gülmisal AYDOGAN, Nazan TÜTÜNCÜ, Remziye ŞENGÜL, Av.Hasan KUŞDOGAN, Av.Murat GÜNDÜZOGLU, Av.Onur KAHYA, Ahmet FİDAN, Ahmet Ziya MUTLU, Erkan KARATAŞ, Faruk UYSAL, Fatih YAŞLAK, Fehmi BAYRAK, Mustafa ÇAPANOGLU Murat AKÇAMUR Ömer Faruk ÇELİK Şadi DEMİRTAŞ Şakir DEMİRÖZ Serkan SÖZEN Ufuk YEŞİL YURT Yaşar ÇAKMAK’ın yer aldığı koronun ve Av.Nurten ÇETİNKAYA, Nurcan YETİMOĞLU, Kıymet GÜÇLÜ, Fatma Semra DEMİRTAŞ, Av.Tuğba UYSAL, Hakkı ÇAKIR, Mustafa ÖZTÜRK, Av.Onur YILMAZ, Zeynep GÜNDÜZOGLU, Arzu ERTAN, Av.Nurettin ÇETİNKAYA, Av.Muratcan ÇETİNKAYA, Hülya AYAN, Av.Nergis BÖLÜKBAŞ, Gamze KAHYA’nın solist olarak seslendirdikleri birbirinden değerli eserler büyük beğeni ile dinlendi.

26.04.2024