KARADENİZ BARO BAŞKANLARI ve CMK TOPLANTISI
Tarih: 2.12.2017| Okunma Sayısı: 1564

"Karadeniz Baroları Başkanları Toplantısı" ile "Karadeniz Baroları CMK Komisyonları Toplantısı" 2 Aralık 2017 tarihinde Samsun Serra Otelde gerçekleştirildi.

"Karadeniz Baroları Başkanları Toplantısı" ile "Karadeniz Baroları CMK Komisyonları Toplantısı" için Samsun'umuzu teşrif eden TBB Başkanı Sayın Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU 'na, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Av. Gültekin UZUNALİOĞLU 'na, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Av. Filiz Saraç'a, TBB Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Av. Uğur Uzer'e, Karadeniz'deki baroların çok değerli başkanlarına, Karadeniz'deki baroların CMK Komisyonu temsilcisi kıymetli meslektaşlarımıza ve açılış toplantısında aramızda bulunan Samsun Barosu'nun önceki dönem başkanları ile Disiplin Kurulu Başkanı'mıza, TBB delegelerimize, meslektaşlarımıza, Samsun Barosu Genç Avukatlar Meclisi'nin başkan ve yönetimine, stajyerlerimize, basın mensuplarına minnettar ve müteşekkiriz. Saygılarımızla.

26.04.2024